ثبات کسب و کار ؛ نگرش برند و برندینگ

« هنر راه اندازی کسب و کار نیست ، هنر ایجاد ثبات در کسب و کار است »

ثبات کسب و کار

یکی از بارزترین مقوله هایی که صاحبان کسب و کار باید ایجاد کنند ثبات ، به همراه شعار ، برند و برندینگ است , به دلیل عدم توجه به این اصل مهم ، بسیاری از مدیران بنگاه های اقتصادی با مسائل و مشکلات بغرنج مواجه می گردند. اکثر برداشت غلطی از ثبات کسب و کار دارند و بر این باور هستند که ثبات کسب و کار تنها از جریان نقدینگی به دست می آید. جریان نقدینگی تنها ملاک اندازه گیری ثبات نیست ، چون در صورت فقدان سایر جنبه های مهم ثبات ، جریان نقدینگی نیز وجود نخواهد داشت.

برندینگ - برند - برندسازی - شعار - ثبات کسب و کار

ثبات در کسب و کار یعنی اینکه درآمد یک شرکت همواره در حال رشد باشد و به آن زیان وارد نشود. با توجه به رقابت تنگاتنگ در بازار و سرعت بالای پیشرفت تکنولوژی دستیابی به ثبات مشکل و سخت است. ثبات کسب و کار زمانی تحقق خواهد یافت که مدیران بتوانند تمام فرایندهای کسب و کار خود را تعریف ، ایجاد و مدیریت کنند. بیشتر مشکلات کسب و کار از جائی شروع می شود که یک یا دو فرایند از کنترل خارج شود. ثبات از داشتن یک روش مشخص برای هر فرایند ، مستندسازی و تداوم انجام آن حاصل می گردد.

هر گاه یک سازمان کنترل عالی بر روی فرایندهای خود داشته باشد به ثبات می رسد و شرایط را با ایجاد تغییرات می تواند بهتر کند. تیم تخصصی فرایندسازی مشاوره مدیریت رسا با توانایی بالا علاوه بر تعریف اصولی فرایندهای گوناگون مکانیزم های کنترلی جهت نظارت بر عملکرد صحیح فرایندها را ارائه می نماید.

فرایندها بر اساس نوع ، اندازه و ساختار کسب و کار متفاوت می باشند. آنچه در یک سازمان خدماتی بعنوان یک فرایند تعریف می گردد با یک شرکت تولیدی تفاوت خواهد داشت. فرایندهای یک سازمان کوچک با یک سازمان بزرگ نیز متفاوت هستند.

« تمام پیشرفت ها از تغییرات حاصل می شوند اما تمام تغییرات منجر به پیشرفت نمی شوند »

متاسفانه بسیاری از سازمان ها فرایندهایی که نیاز به تغییر ندارند را تغییر می دهند و یا فرایند های نیازمند تغییر  را به گونه ای تغییر می دهند که هیچگونه بهبودی ایجاد نمی شود. برای پیشگیری از این معضل می بایست دنبال فرصت های تغییر گشت. در این ارتباط تیم مشاوره مدیریت رسا با شناسایی و ارزیابی گلوگاه ها و حذف آنها کمک بسزایی به مدیران کسب و کار می کند.

برندینگ - برند - برندسازی - شعار - ثبات کسب و کار

نگرش برند و برندینگ

اصطلاحات برند و برندینگ دو مقوله ی متفاوت می باشند که با هم در ارتباط هستند. برای توسعه مناسب این دو مقوله لازم است تفاوت بین آنها مشخص و چگونگی ارتباط بین آنها علیرغم تمایز و تفاوت موجود شناخته شود.

برند

 برند یک شرکت ، تصویر کلی است که به مشتریان خود ارائه می کند. یک برند از به کارگیری ترکیب آنچه شرکت در واقع انجام می دهد یا تولید می کند با کمک سایر عناصر از جمله زبان، عناصر بصری و سایر عناصر هنری ساخته می شود. به زبان ساده یک برند با توجه و اجرای فاکتورهای زیر تحقق می یابد:

برندینگ - برند - برندسازی - شعار - ثبات کسب و کار

در بحث برند عوامل معتددی نقش دارند از جمله ؛ شرکت چه کاری انجام می دهد یا چه چیزی می سازد ، چگونه خود را از طریق محتواهای مکتوب آنلاین و مواد بازاریابی مانند بروشورها و تبلیغات توصیف می کند ، عناصر بصری ، نشان تجاری ، فیلم ها ، عکس ها ، رنگ ، خط و سایر موارد.

برندینگ

 برندینگ یا برندسازی ، فرایند استراتژیک برای ایجاد برند یک شرکت به نحو دلخواه است. فرایند برندینگ با ایجاد گزینه های گوناگون و به کارگیری اجزاء متعدد از طریق شرکت به تحقق اهداف برند کمک می کند. استفاده از مهارت های تخصصی تیم مشاوره مدیریت در فرایند برندینگ نه تنها این روند به یک پروژه آسان تبدیل می کند بلکه تلاش های برندسازی را دقیق تر و پربازده تر خواهد کرد.

« برند سازی شرط اصلی و لازم برای ثبات کسب و کار است »

شعار سازمانی

برندینگ - برند - برندسازی - شعار - ثبات کسب و کار

سازمانها به همان دلیلی که لوگو دارند شعار هم دارند. در حالی که لوگوها بازنمای دیداری از یک برند هستند ، شعارها بازنمای شنیداری یک برند هستند. هر دو توجه مشتریان را خیلی سریع تر از نام شرکت یا محصول به خود جلب می کنند. ضمن اینکه آنها ساده تر درک و به خاطر سپرده می شوند.

هدف از تعیین شعار چیست؟ هدف از انتخاب شعار القاء یک پیام کلیدی از برند به ذهن مصرف کنندگان است چون اگر چیزی از یک تبلیغ در ذهن آنها باقی نمانده باشد، به راحتی شعار را به خاطر می آورند. انتخاب یک شعار از حساسیت بالایی برخوردار است چرا که یک شعار باید با دقت بالا انتخاب شود تا بتواند اثر بخشی خود را داشته باشد.

متخصصین تیم مشاوره مدیریت رسا در انتخاب یک شعار فاکتورهای گوناگونی از جمله ، به یاد ماندنی بودن شعار، داشتن مزایای کلیدی ، متمایز کننده برند ، القا احساسات مثبت در باره برند و … را مد نظر قرار می دهند تا بهترین شعار را برای یک سازمان انتخاب نمایند.