افزایش درآمد و سود ، احیای سازمان

« استراتژی های افزایش درآمد و سود ، ابزار قدرتمند برای احیای بنگاه ها هستند »

افزایش درآمد – افزایش سود و احیای سازمان : کسب و کارها یا در رونق هستند و یا در حالت رکود به سر می برند. شرکت های موفق مدام با گوش دادن به نظرات مشتریان ، انطباق دادن محصولات ، اتخاذ استراتژی های اثربخش فروش و تغییر و اصلاح فرایندهای خود در حال پاسخگویی به الگوهای دائم التغییر جامعه می باشند تا از این طریق رونق کسب و کار خود را حفظ کنند. احیای بنگاه های اقتصادی از مهمترین دغدغه های مشاوره مدیریت است. در واقع تغییر وضعیت از حالت رکود به رونق و احیای کسب و کار سازمان اصلی ترین چالش مشاوره مدیریت است. برای این منظور متخصصین امر می بایست به توسعه درآمد و افزایش سود بنگاهها توجه ویژه ای داشته باشند.

تیم مشاوره مدیریت رسا با بهره گیری از سطح دانش بالا، راه حل های اساسی برای رفع این چالش جدی ارائه می نماید.

افزایش درآمد - افزایش سود - احیای سازمان
افزایش درآمد - افزایش سود - احیای سازمان

باید بدانیم افزایش فروش به تنهایی کافی نیست و بنگاه ها باید برای افزایش سود خود نیز برنامه ریزی کنند. برای این منظور بهینه سازی و بکارگیری عواملی متعددی از جمله؛ خرید، بهبود تولید، ایجاد کانالهای توزیع کارآمد، استراتژی های اثرگذار بر افزایش سود و … در دستور کار قرار بگیرند.

توسعه کسب و کار و رشد یک بنگاه اقتصادی از دو طریق توسعه و افزایش درآمد و افزایش سود تحقق می یابد. برای توسعه کسب و کار و یا احیای یک سازمان هر دو مقوله توام باید به کار گرفته شوند. با در نظر داشت که این دو مقوله تفاوت هایی با هم دارند که مدیران سازمانها باید برای رشد شرکت تحت هدایت خود با توجه به شرایط، امکانات و منابع در دسترس، استراتژی درست را اتخاذ کنند.

استراتژی های گوناگونی برای افزایش درآمد یک سازمان وجود دارد که مدیران باید با در نظر گرفتن شرایط درون سازمانی و برون سازمانی و وضعیت کلی جامعه، استراتژی کارآمد و اثربخش را اتخاذ کنند. مهمترین عامل افزایش درآمد، افزایش فعالیت های فروش و بالا بردن میزان آن است.

بازاریابی و فروش مهمترین فعالیت یک بنگاه به شمار می آید. بدون فروش هیچ آینده ای برای یک سازمان وجود نخواهد داشت. رکود اقتصادی در سال های اخیر بسیاری از کسب و کارها را تحت شعاع خود قرار داده. عوامل متعددی می تواند منجر به کسب درآمد بیشتر گردد که اجرای هر یک از آنها به پارامترهای متعددی بستگی دارد. این استراتژی ها تحت هر شرایطی موثر و کارا هستند.

افزایش درآمد - افزایش سود - احیای سازمان

تیم تخصصی مشاوره مدیریت رسا با ارائه عوامل و فاکتورهای لازم ، ساز و کار اتخاذ استراتژی های گوناگون را فراهم می نماید.

 

بکارگیری روش های نوین بازاریابی و فروش راه رسیدن به درآمد و سود بیشتر را هموار می سازد. روش متعددی وجود دارند که بر اساس شرایط حاکم و تجزیه و تحلیل وضعیت موجود اتخاذ شوند. بازاریابی محتوا یکی از این روش هاست. مدیران بنگاه ها باید برای ایجاد مشتریان سودآور بازاریابی محتوا را در دستور کار خود قرار داده اند. در مقایسه با بازاریابی سنتی، بازاریابی محتوا به معنی پیدا کردن یک مشتری محتمل و علاقه مند است و نه تلاش برای فروش محصول یا خدمت به جمعی از مشتریان غیر علاقه مند.

 

بازاریابی محتوا مزایای بیشماری برای سازمان ها ایجاد می کند:

  • مشتریان واجد شرایط
  • هزینه های بازاریابی پایین تر
  • نرخ های تبدیل بالاتر
  • رضایت بالاتر مشتریان
  • هزینه پایین تر جذب مشتری و مزایای دیگر

حرفه فروش با سرعت تر از هر زمانی در حال حرکت به جلو است. در یک چشم به هم زدن رقبای جدید با محصولات مشابه قبل خبردار شدن ظاهر می شوند. نوع صنعت یک بنگاه مهم نیست. اینکه چقدر در گذشته خوب کار انجام شده به تنهایی کافی نیست. دیگر وقت آزمون و خطا نیست. الان دیگر وقت فروش است.

 

« احیا و حفظ یک بنگاه اقتصادی تنها با ایجاد مکانیزم های توسعه بازار امکانپذیر است »

توسعه بازار از دیگر فاکتورهای افزایش درآمد و سودآوری سازمان می باشد. تیم مشاوره مدیریت رسا با انجام مطالعات لازم و با توجه به ساختار یک بنگاه اقتصادی کارآمدترین استراتژی را برای افزایش درآمد و افزایش سود ارائه می نماید. فاکتورهای متعددی هستند که در افزایش سود سازمانها تاثیر بسزایی دارند و بر اساس اولویت باید بکار گرفته شوند. وقتی میزان سودآوری یک شرکت افزایش پیدا می کند می توان گفت که به مزیت رقابتی دست یافته است. یعنی این که آن شرکت از بقیه موفق تر بوده.

برخی از عوامل موثر بر افزایش سود و برخورداری از مزیت های رقابتی:

  • کاهش موجودی انبار
  • کاهش هزینه های تولید
  • کاهش هزینه های بازاریابی و فروش
  • کاهش هزینه های سربار
  • تمرکز بر روی محصولات پرسودتر
  • بهینه سازی خرید
  • افزایش قیمت

هر چند که میانگین سود در کسب و کارهای مختلف متفاوت است، اما روشی که به واسطه آن بنگاه ها به مزیت رقابتی دست خواهند یافت برای همه یکسان است. افزایش قیمت ها و یا کاهش هزینه های تولید و خدمات بدون پایین آمدن کیفیت، سودآوری شرکت را ارتقاء می دهد. اگر یک واحد قیمت ها افزایش یابد و در مقابل هزینه ها ثابت بماند کیفیت رقابتی قابل توجه ای برای شرکت ایجاد می گردد.

آنچه باید مدیران بنگاه ها نظارت مستمر داشته باشند و همواره مورد ارزیابی قرار دهند؛ افزایش درآمد و افزایش سود است و هر گاه در روند این دو مقوله مشکلی مشاهده شد با اتخاذ تصمیمات اصولی و بکارگیری استراتژی کارآمد در صدد رفع آن برآیند.